Chabo Fasion - over Chabo

Chabo Fashion
Chabo Fashion verkoopt damesmode met een bohemian touch voor een zeer betaalbare prijs. Mooie kleding die het beste in een vrouw naar boven haalt, zowel voor het oog als voor je figuur en ook voor je portemonnee. De collectie van Chabo Fashion wordt samengesteld met heel veel liefde en oog voor detail. Dat is Chabo! De collectie neemt je mee op avontuur naar Ibiza en Bali. De kledingstukken zijn kleurrijk, energiek en zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. De liefde voor mooie betaalbare fashion is mijn drijfveer. Ik kies met mijn hart en selecteer zo de mooiste producten. Wekelijks komen er steeds weer kleurrijke, handgemaakte items binnen die je meenemen op ontdekkingsreis.

Wij verkopen voornamelijk leuke onbekende labels, maar ook bekendere merken zoals bijvoorbeeld: Bronx & Zag BijouOnze kleding wordt verkocht bij PTPost in Bergen (NH) en bij Poush Stores in Wassenaar en de Pop Up Poush Store in Noordwijk. Volg ons via Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste items of bekijk regelmatig ons lookbook.

Heb je vragen over de collectie of wil je dat we iets (gratis) opsturen? Stuur ons dan een email of een privébericht via Facebook.

Liefs, 

Chabo Fashion - Chantal

with love from Chabo Fashion